I do whatever to get away

Berättelsen av påsken 2012

På torsdags kvällen kom älskling till molpe, vi var till pappa och åt pizza & drack ett eller två baileys glas :)

På fredagen hämtade vi först Daniel sen gjorde vi oss klara, åt 3-rätters middag här och sen skjussade Anton ner oss till stormlycktan där vi skulle festa :) folk kom, vi gick i bastun, var i sjön 1 eller 2 sek, drack, dansade och hade riktigt roligt, som en fest ska vara! :) när folket började åka hem så städade vi lite och när vi kom hem blev det korv med senap(classicone), sen väntade en skön mjuk säng :)

På lördagen chillade vi innan vi började leta oss mot närpes. Var och sa hejdå till pappa och Lillian som skulle åka tillbaka på söndagen :) sen så var vi in en sväng till Gustav (T's farbror typ, kanske;)), drack en öl och sen hem. Gjorde oss klarar och åkte till the same place igen, drack lite mera och spelade pärla baarin en stund och sen blev det att åka till en random fest i kaskö?, visste inte vem någon var men till sist fick jag syns på några bekanta tjejer som jag pratade en stund med innan dom skulle åka någon anna väg :) då var jag lonelygirlklistermärkeirövenpåtobias, men tiden rann iväg och de flesta blev utkastade :) blabla åkte hem och la oss kl 5 kanske :)

På söndagen hände det inte så mycket. mot kvällen åkte vi in(lonelyjagigen + 5 andra pojkar) till stan för att gå på bio, först tittade vi slaget om nässinlinna, ellernågotidenstilen, och sen skulle vi se nya american pie, men smarta som vi är gick vi till lägenheten utan att köpa biljetter, så när vi kom dit nästa gång var kön ända ner i trappan :) Så vi gick tillbaka, laddade ner en egen film och tittade :) Sen åkte vi och hälsade på Daniel i Pörtom & sen hem :)

Och på måndag gjorde vi inget speciellt heller, chillade och var till T's mommo & moffa på mat :) & sen åkte älskling :( sadface.
<3

fredagens bilder:
the classic!

lördagens bilder:


låssas va me å ta smygkort.


hejDenna dag har gått ut på skola(finska presentation, finska muntliga & engelska uppträdande), knattepower i 90min, till skolan igen på möte 1h, till gamlafarmor och prata, till farfar och prata, hem och plugga finskaprov som är imr.
ja sa ju att ja int hindar me live mett!

imr är det freeedag & giiiirlsnight :)

J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0