Det som började dåligt med slutade bäst!

Började med att Ida och dom hämtade mej, åkte till tammerfors där den dåliga biten började..
stod i kö ca 1h för att få stiga på flygplanet men nej, då var planet 2h försenat, så vi fick sätta oss på ett sementgolv i 2h och när man steg upp hade man typ ingen röv kvar..stod i kö igen innan vi äntligen skulle få stiga på planet till Bergamo (som ligger ca 80km från milano). När vi väl kom dit hade vi ju ofc missat flyget till Kreta, så då blev det värre igen..Inga flyg skulle gå från bergamo till kreta innan Torsdagen, så då blev det att övernatta på ett hostell (elr nått). Där beställde vi pizza och gick och la oss. Steg upp igen halv 5 och 5 var taxi efter oss och skjussade oss till flygplatsen. Steg på planet till Rhodos och när vi var framme där tog vi en buss in till staden och beställde biljetter med en båt över till Kreta som skulle ta 12h :)
men eftersom vi hade några timmar på oss före båten skulle åka så satte vi oss ner och beställde mat & först DÅ kände man att allt började ordna upp sej. Nåja, på båten hände det inte så mycket..drack en lungnande breezer och gick och la oss :) väckning kl 3 eftersom båten skulle vara iland 4 men neeehejdå! kl var 5 innan vi var framme..Då var vi ju ÄNTLIGEN på Kreta(!!) elr ca 2h ifrån, så vi fick ta bussen till hotellet :) det gick bra, eller hur Ida? :)
När vi var framme vid hotellet kunde man pusta ut, så i stort sätt har vi solat, badat, shoppat, träffat härliga människor, ätit god mat, druckit gått, varit till elafonissi (en strand), varit till en vattenpark, träffat pappa & dom, SJUNGIT KARAOKE(!!) & jag har lagat en ny tatuering :)

& just nu sitter vi i Frankfurt på hotellet :)
har ätit pizza och pluggat på filosofi prov :) men nu börjar vi vara hungriga igen så det blir väl att leta upp något ställe där vi kan äta :) blir väl flygplatsen eftersom den är på andra sidan vägen ;)

Internet är inte världens bästa här så bilder kommer upp när jag är hemma i molpe :)





J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0