Play it loud

Ida och jag tog skolbussen in till stan idag för en shopping dag :)
kom hem med allt vad jag behövde + lite till ;)
haha, och har nog inte haft så jävla roligt på länge!
När vi var klara med shoppingen satte vi oss ner utanför clas ohlson på en trappa för att vänta på bussen. Först kommer en kvinna som tittar glatt på oss och säger; här skulle man ha haft häst och vagn, flinar lite och går vidare, och vi var som? wtf? vem fan var det där?
Sen så kommer en gammal man och ställer sig bredvid oss och frågar på finska när höstlovet börjar, Ida blev förvirrad och säger;
Idag, nä igår, nä idag..jaa idag. haha vi skrattar lite innan Ida kläcker ur sig; nä nu kommer e till vååp!! vi brister ut i skratt och efter 2minuter stirrar en sur vakt på oss och frågar om det ser ut som en sittplats där som vi sitter, vi brister ännu en gång ut i skratt och ställer oss upp och går till busshållplatsen. Väl där kommer en kvinna och ställer sig bredvid oss och börjar titta på en plansch och börjar prata med kvinnan på planshen, efter någon minut skuttar hon till och springer över gräsmattan till nästa busshållplats? hahah, vi börjar seriöst fundra på vart fan vi hamnat :D men efter en stund kom bussen och vi åkte hem :)






var och åt till panorama, så jävla gått!!











+ presenter till Magnus och Michelle :)

It's my time, it's my life
I can do what I like
For the price of a smile, I gotta take it to right
So i keep living, cause the feel's right!

J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0